Haglöfs

Det hele startede en forårsdag i 1914 i Torsång, da Victor Haglöf drog ud for at sælge sit første parti hjemmesyede rygsække til lokale skovbrugere og landmænd. Sortimentet er i dag vokset til en bred vifte af omkring 500 produkter, som sælges i store dele af verden.

Haglöfs Regulus GloveSpar 50 %

Haglöfs Regulus Glove

Vindtæt handske i unik materialeblanding
249 DKK Vejl. 500 DKK

Brug for vejledning?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

 29 40 68 13  info@aktivvinter.dk

Filosofien der kendetegner mærket Haglöfs.

Den grundlæggende ide bag Haglöfs produkter er, at de skal være funktionelle og kunne bruges selv til de mest krævende og ekstreme aktiviteter. Haglöfs vil nemlig gerne levere det, som den enkelte forbruger efterspørger , hvilket betyder at produktet skal designes, så hver detalje er gennemtænkt ud fra brugerens behov. Det går med andre ord ud på, at brugeren får et funktionelt design og gode og slidstærke produkter.

Hele Haglöfs sortimentet i tøj er en del af et lag - på - lag -system , hvor alle dele fungerer som byggesten, hvilket betyder, at du i Haglöfs sortimentet kan finde beklædning, der kan benyttes til stort set alle formål både til sport og fritid. En anden ting er bekvemmelighed. For eksempel anvendes Flatlock sømme i alle beklædningsgenstande, der bæres tæt på huden for at sikre, at de er komfortable og ikke gnaver.

Gode eksempler på det nævnte er Haglöfs Active Warm serie til både mænd og kvinder, Haglöfs Astro Top og Astro Q Top.

Populære Haglöfs produkter.

Rygsækken er stadig en betydningsfuld vare i Haglöfs sortiment. Alle Haglöfs tasker og rygsække er fabrikeret i lette og holdbare materialer - og med næsten 100 års erfaring er du sikret, den bedste og mest gennemprøvede løsning. Et godt eksempel på en god og funktionel rygsæk er Haglöfs Backup 15 og 17, computerrygsæk, og naturligvis Haglöfs Tight-serien.

Haglöfs 100 år jubilæum

I anledning af Haglöfs 100 års jubilæum har Haglöfs  lavet 2 jubilæumsmodeller af den populære HaglöfsTight rygsæk -  nemlig Tight Icon og Tight Legend.

Icon modellen er en klassisk og enkel rygsæk som er ensfarvet men hvor stropperne er i en kontrastfarve, der er iøjnefaldende.

Legend modellen er mere farverig, både hvad angår grundfarve og stroppernes kontrastfarver, da disse er holdt i retro farver inspireret af den tid, hvor TIGHT rygsækken kom frem.

Både Tight Icon og Tight Legend er inspireret af 80'erne og 90'erne tendenser. Haglöfs er gået tilbage i tiden og har set på deres produkter, marketing, reklamer og på hvordan man brugte farver dengang. Både Tight Legend og Tight Icon har Tight rygsækkens karakteristiske egenskaber, som alle tight rygsække har haft gennem  årene,  nemlig den gode pasform, der gør at rygsækken er tætsiddende og behagelig mod ryggen og de slidstærke materialer, som på disse jubilæumsmodeller er kombineret med festlige farver i sjove sammensætninger.  

Af andre Haglöfs produkter i vores sortiment, der henvender sig til skiløbere og andre der nyder udendørslivet, og som ikke vil gå på kompromis når det gælder udstyret kan nævnes: rejsetasker, softshells, fleecejakker, samt ikke mindst mange forskellige accessories som huer og handsker.