Brug for vejledning?29 40 68 13
⚡ CYBER MONDAY - ALLE varer er nedsat - Spar op til 75 % ift. vejl. pris ⚡

Douchebags, Little Bastard 60L EVA, black out

1.299 DKK
Vejl. 1.899 DKK
Douchebags
Designet til de mellemstore oplevelsesture. Læs mere
Variant:Black Out
På lager:1-2 dages levering
Douchebags, Little Bastard 60L, Scarlet Red
Douchebags, Little Bastard 60L EVA, Scarlet Red
Douchebags, Little Bastard 60L EVA, Deep Sea Blue
Loading...
 Prisgaranti

Vi overvåger priser hos konkurrenter i hele Europa og giver prisgaranti på alle varer.


 
Bestil inden  og vi afsender i dag.
Modtag tirsdag

Douchebags, Little Bastard 60L EVA, black out

Nogle rejser kræver at der medbringes mere udstyr end andre. Uanset om du bare skal bruge pladsen, eller du skal på en mellemlang tur, så har Little Bastard 60L plads nok til udstyret. Denne rummelige trolley er lavet til de mellemlange oplevelser.

Hele fronten på Little Bastard 60L kan åbnes i en enkelt bevægelse, og giver let adgang til det der er brug for. Netlommer indvendigt og top lommen udvendigt, sikker at der også er hold på de mindre ting der skal med på turen.

På trods af størrelsen er Little Bastard 60L let på tå. Store letløbende hjul og et kraftigt teleskop håndtag gør den let at transportere rundt. Praktiske håndtag på siden og i toppen gør det muligt at flytte rundt på den, når den ikke kan køres.

Little Bastard 60L elsker at tage slæbet for dig. Det patentanmeldte Hook-Up system gør det muligt at montere Base 15L, Hugger 30L eller Hugger 60L oven på den, og dermed skåne dine skuldre, og flytte vægten ned på hjulene.

Modellen her er en af Douchebags' mest klassiske og bedstsælgende, som i efteråret 2019 er kommet i en opdateret udgave. Denne udgave har EVA paneler foran som giver ekstra holdbarhed og som giver modellen et stilrent udseende.

Med inspiration i hvordan menneskets ribben beskytter de vigtigste indre organer, beskytter Douchebags Rib-Cage konstruktion dit dyrebare udstyr. Systemet er konstrueret af stærke men lette ABS ribbe. Denne geniale konstruktion gør at den traditionelle foring kan undværes, uden det forringer beskyttelsen af dit udstyr

Egenskaber
Mål (BxHxL): 37 x 21 x 76 cm
Vægt: 3,2 kg
Volumen: 60 liter
Udv. materiale: Polyester 600D / TEP 500×500D
Indv. foring: Polyester 300D
ABS protection ribber
EVA

Lignende varer

Andre købte også

Brug for vejledning?

 29 40 68 13  info@aktivvinter.dk