Falke Long Sleeved Shirt Wool-Tech, dame, sort

SKU
13072
På lager
Falke
Fra 699,00 kr Normalpris 899,00 kr
Oversigt
Langærmet dameskiundertrøje af 55 % merinould, som giver god støtte og varme
Meget varm langærmet undertrøje af merinould til damer, som især er designet til skiløb og løbeture om vinteren. Ulden er særdeles åndbar og svedtransporterende, hvilket gør at den udmærker sig til mange forskellige sportsgrene.

Denne trøje er lavet Falkes to-lags design, hvilket gør, at den støtter kroppen optimalt og desuden giver dig en uovertruffen bevægelsesfrihed. Materialerne tørrer hurtigt og isolerer godt.

Trøjen sidder tæt, og lægger en let og behagelig kompression på musklerne, og dermed støtter den også den kvindelige anatomi rigtigt godt.

Merinould er et ret nyt materiale, som kommer fra australske og new zealandske merinofår. Merinoulden udmærker sig især ved altid at være varmt, også selvom det er vådt. Det er ydermere særdeles åndbart og er noget af det blødeste uld det findes, hvilket også betyder, at det ikke kradser. Det er også fantastisk at udøve sport i, idet det ikke lugter, selvom du har svedt en masse i det - og ligesom med andet uld behøver du således ikke vaske det ligeså ofte som andet tøj.

Materiale:
55% uld
43% nylon
2% elastan
Specifikationer
StørrelseNej
KønDame
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Falke Long Sleeved Shirt Wool-Tech, dame, sort
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!