BCA

BCA står for Backcountry Access, et firma som er eksperter i lavineudstyr. Ønsker du produkter du kan stole på og regne med, så går du ikke galt med en BCA lavinebipper. Hos BCA lavineudstyr mener de, at det de gør bedst er at redde liv. De opfandt den første digitale multi-antenne i lavinebippere og har ingen planer om at stoppe udviklingen. Deres lavinbipper er den mest brugte i Nordamerika. Det skyldes blandt andet den brugervenlige lavine transceiver Tracker2 og Tracker3 samt den simple brugergrænseflade.

Vi sælger primært lavinebipperne i samlede pakker. På den måde får du rigtig meget for pengene.

BCA lavinepakke, BCA Tracker2Fri fragtSpar 40 %

BCA lavinepakke, BCA Tracker2

Lavinebipper BCA tracker2, skovl og sonde.
1.799 DKK Vejl. 2.999 DKK

BCA lavinesonde model stealth 270/47CM

BCA lavinesonde model stealth 270/47CM

Kompakt letvægtssonde med markering for dybde
499 DKK

BCA Tracker SFri fragtSpar 8 %

BCA Tracker S

Strømlinet bipper til dig der står i dyb pudder
2.016 DKK Vejl. 2.199 DKK

BCA TS Rescue lavinepakkeFri fragtSpar 26 %

BCA TS Rescue lavinepakke

Sæt med alt hvad du skal bruge af sikkerhedsudstyr, når du kører offpist
1.999 DKK Vejl. 2.699 DKK

Brug for vejledning?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

 29 40 68 13  info@aktivvinter.dk

Markedets mest præcise lavineudstyr

BCA lavinebippere, er markedets mest præcise, med et super overskueligt display på både BCA Tracker2 og BCA tracker3. Hvilket har givet dem en stor brugermasse, der gør de kan fejre 25 år på markedet i 2020. Køber du BCA lavine udstyr, køber du ikke kun et produkt, de ønsker også, at sælge dig viden om laviner og lavinesikkerhed, hvor alle kunder får et uddannelses program med i købet af BCA Tracker modellerne (online). BCA’s mission er ikke kun at sælge produkter, men mest af alt, at redde liv. Backcountry Access lægger mange kræfter i at gøre deres brugere mere kendte på lavinebippere, samt hvordan du bruger lavineudstyr. BCA som er eksperter i lavineudstyr, producerer udover Tracker modellerne også lavinebippere, sneskovle og lavinesonder i topkvalitet. Lavine udstyr de håber du aldrig får brugt, men som de hjælper med du, dog produkter de lærer dig at bruge, bl.a. ved at se deres lavine trænings videoer. Skiwear4u sælger et udvalg af de bedste lavinebippere fra BCA, lavinepakker hvor du får lavinetransceiver, skovl og sonde, således du kan bevæge dig uden for pisten og køre freeride.

Hvordan bruger du lavineudstyr?   

Selvom du har spenderet penge på det bedste lavineudstyr på markedet, er du stadig sårbar i offpisten. Det er derfor super vigtigt, du lærer om hvordan du bruger dit lavineudstyr. Således du kan anvende det i tilfælde af en lavine. På BCA hjemmeside kan du læse en masse om hvordan du bruger lavineudstyret, og få gode råd til at færdes i offpisten. Skiwear4u anbefaler dog, at i bruger en dag på jeres skiferie, hvor i lejer en lokal guide, som er kendt i området. Han kan fortælle jeg en masse omkring skiområdet, sneen, lavineudstyret samt hvordan i får de bedste offpiste runs med mest mulig sikkerhed. Er i et større hold, behøver det ikke være særlig dyrt pr. mand. HUSK også hver dag inden i bevæger jer væk fra pisterne, at teste jeres lavine gear af. Lokaliserer hinanden og tjek at lavinebipperne virker, dette tager max 1 minut. Er du stadig lidt i tvivl om dit lavine udstyr, så øv hjemmefra. Lav en form for skattejagt i haven, gården, sandet etc. hvor i skal finde hinandens lavine bippere. En super øvelser der kan vise sig at være brugbar, så du ved hvad du skal gøre i tilfælde af en lavine. 

Forskel på BCA Tracker 2 og BCA Tracker3:

Tracker 3 er ca 30 % lettere, mindre og hurtigere end 2'eren. Udover det er Tracker 2 designet til at være simpel og brugervenlig, hvor Tracker 3 som også er super brugervenlig, dog har flere advancerede funktioner, og er derfor mere tiltænkt til bjergguider og turledere. 3'eren er mere komplikeret i tilfælde af at flere er begravet under sneen, hvor den kan markere hvor de forskellige personer ligger begravet i lavinen, hvilket 2'eren ikke kan, også kaldet flagmode eller markmode. Endvidere har Tracker3 en del ekstra features du kan læse mere om her. Er i normalt flere som står på ski sammen, kan BCA Tracker3 godt anbefales, da den er bedre hvis flere personer bliver fanget i en lavine. 3'eren er desuden den letteste model på markedet som har 3 antenner.