Brug for vejledning?29 40 68 13
End of Season Sale - Se de bedste til til: HERRE, DAME og BØRN.

Kari Traa

Kari Traa Svala Sock, dame, navalSpar 38 %

Kari Traa Svala Sock, dame, naval

Varme og komfortable skistrømper i DriRelease
99 DKK 
159 DKK
Kari Traa Svala Sock, dame, naval
Kari Traa Louise 3/4 tights, sortSpar 50 %

Kari Traa Louise 3/4 tights, sort

3/4 Træningsbuks i komfortable og lækre materialer - Også velegnet til løb.
249 DKK 
499 DKK
Kari Traa Svala Sock, dame, greymSpar 38 %

Kari Traa Svala Sock, dame, greym

Varme og komfortable skistrømper i DriRelease
99 DKK 
159 DKK
Kari Traa Svala Sock, dame, greym

Hvad er kendetegnet for Kari Traa design?

I Danmark er Kari Traa mest kendt for det populære sportstøjmærke af samme navn. Inspirationskilden til KariTraa design i dag er dejlige barndomsminder, den barske norske natur og skandinaviske traditioner. For Kari er det vigtigste at sportstøjet passer perfekt til den feminine figur samtidig med at tøjet lever op til kravene om en aktiv, sporty og eventyrlig livsstil. Tøjmærket Kari Traas slogan er “a girl who dares”, og det smarte, feminine og farverige tøj lever virkelig op til dette slogan. Hvilket bland andet ses på Kari Traa skiundertøj, Kari Traa trøjer, Kari Traa taske, Kari Traa undertøj, Kari Traa træningstøj mm. som alle bærer flotte farver. 

Kari Traa er andet end bare træningstøj

Normalt forbinder piger og kvinder Kari Traa med træningstøj til løb, fitness osv. Dog producerer Kari Traa skiundertøj og Kari Traa skitøj i højeste kvalitet, som virkelig sikrer dig optimale forhold på din næste skiferie. Du for lov til at skille dig lidt ud, med farverigt skiundertøj, istedet for det klassiske sorte. Se derfor vores store udvalg i Kari Traa tøj, som indeholder andet end bare de klassiske Kari Traa løbeshorts, Kari Traa fitness tøj,Kari Traa løbetights, Kari Traa løbebukser eller Kari Traa leggins.

Kari Traa Undertøj, sportstøj, strømper, huer, fleece – feminin kvalitet.

Hos Skiwear4u.dk har vi bl.a. et stort udvalg af undertøj fra Kari Traa. Sportstøjet og undertøjet er lavet så det passe perfekt til de kvindelige former. Dyrk sport eller stå på ski fuldstændig uden begrænsninger på grund af strækmaterialet som giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Skal du på skiferie i det kolde nord, så prøv noget af det lækre, bløde uldundertøj i 100% merinould f.eks. Rose eller den nye serie Ulla. Har du mere brug for svedtransporterende undertøj til heftig aktivitet på skituren eller i fitness lokalet, så kan vi tilbyde den populære Butterfly serie. Serien består bl.a. af undertrøjer med og uden ærmer, bukser og hipsters i svedtransporterende og strækbart materiale, som har vundet mange priser. I kategorien løbetøj finder du også modeller som Kari Traa Hedda Tee, korte ærmer, Kari Traa Blåvinge Jacket, løbejakke og Kari Traa KT Svala Pant som også er fremstillet i strækbare, lette og hurtigtørrende materialer. Mangler du tasken til at transporterer dit udstyr i kan vi anbefale Kari Traa, Kari 90L bag. som findes i størrelserne 30L, 50L og 90L. Kari Traa er som bekendt kun til piger, og er du til det feminine look så se også vores udvalg af smarte beanies f.eks. Kari Traa, Fable beanie eller Kari Traa Rått Beanie, smarte skisokker som Kari Traa Tech soch, damer eller hvad med at prøve de populære Kari Traa Butterfly hipster.

 Er der noget du ikke kan finde, så kontakt os. 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 350.000 kunder siden 2003.