Brug for vejledning?29 40 68 13

Reusch

Med en enorm passion for sport, har Reusch fokus på deres styrker af udvikling og teknologi, til at skabe professionelle handsker. Reusch er et globalt sports firma med tyske rødder, der leverer kvalitets sportshandsker til hele verden. Tradition er et vigtig element for virksomheden, der siden 1934 har haft fokus på, at bruge erfaring og viden fra fortiden til i dag. Tradition er udvikling - Det er afspejlingen af succes, fra dengang til i dag. Reusch bruger en masse ressourcer på at analysere markedet, forudse tendenser og forstå kundens behov. Alt dette gøres i med masser af teamwork, for at kunne skabe fantastiske sportshandsker til både amatører og professionelle. 

Styret af tradition og drevet af viden, fokuserer Reusch på en retning: Fremad! De tror på at bevægelse skaber udvikling, med konstant tanke på hvor de kommer fra, og hvor de vil hen. Reusch er et mærke du skal holde øje med, da de konstant leverer nye produkter i bedste kvalitet. Produkter som bliver brugt af et hav af Vinter OL-deltagere. 

Reusch Sophie GTX, blackSpar 53 %

Reusch Sophie GTX, black

Varm og simpel skihandske med GORE-TEX® membran og masser af features
349 DKK Vejl. 750 DKK

Reusch Stefano GTX, blackSpar 33 %

Reusch Stefano GTX, black

Skihandske som holder hænderne varme og tørre. GORE-TEX® membran
499 DKK Vejl. 749 DKK

Reusch Tommy GTX Velcro luffe, junior, blackSpar 46 %

Reusch Tommy GTX Velcro luffe, junior, black

Skiluffe som holder hænderne varme og tørre. GORE-TEX® membran
299 DKK Vejl. 550 DKK

Reusch Tommy GTX Velcro, Junior, blackSpar 44 %

Reusch Tommy GTX Velcro, Junior, black

Skihandske som holder hænderne varme og tørre. GORE-TEX® membran
309 DKK Vejl. 550 DKK

Brug for vejledning?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

 29 40 68 13  info@aktivvinter.dk

Danmarks bedste bruger Reusch

Danskeren Christoffer Fårup som deltog i Vinter OL i Sochi i 2014, samt blev dansk 3-dobbelt alpin mester i vinter 2014/2015 kører til dagligt med Reusch skihandsker. Den 21-årige Christoffer er født og opvokset i Aarhus, men flyttede med forældrene til Hafjell som 14-årig. Han har siden gået 3 år på NTG (Norges Topidrætsgymnasium), og læser i dag bachelor i Økonomi ved siden af karrieren som professionel skiløber.  Han anbefaler Reusch pga. den altid behagelige pasform samt høje kvalitet.    

Topkvalitet

Reusch skihandsker kan være med til at give dig en bedre skiferie, da du undgår kolde fingre. Skihandskerne er lavet med slidstærkt forstærkning af kunstlæder i håndfladen samt med et ekstra langt skaft i softshell materiale. Handskerne med de smarte indsnøringssystemer er både vind og vandtætte, da de har R-TEX® XT membran, der holder dine fingre tørre under alle tænkelige forhold. Isoleringen i handsken er en R-LOFT isolering, der garanterer at du holder fingrene varme på de kolde skidage på bjerget. Reusch laver både herre skihandsker, dame skihandsker og dame luffer, alle sammen kvalitets modellerer som kan bruges i mange sæsoner.